CadTech Dental brings ultra high products and latest equipments on the market to fit your needs and desires, no matter the complexity of your case or problem.


- Produsele folosite de noi apartin tehnologiei CAD-CAM, programele folosite fiind Exocad si Sum 3D.

- Scanner-ul folosit apartine familiei Medit Identica. Acesta ne permite sa efectuam scanari rapide,fiind capabil sa exporte datele in formatul deschis STL care este compatibil cu aproape orice software CAD. Va garanta mereu rezultate de incredere ale scanarii,obtinute intr-un timp minim.

- Cuptorul de sinterizare- Tabeo (Mihm Vogt)

- Masini de frezat -Roland DWX 51D si DWX 50- care,asa cum confirma si producatorul,sunt construite pentru a asigura un proces de frezare precis si lipsit de erori. Gratie procesului automatizat de frezare,acestea furnizeaza lucrari finitede inalta calitate-punti,coroane,inlay,onlay,bonturi ,fatete etc,folosind ca materie prima discuri cu diametrul de 98 mm sau blocuri.

Caracteristicile masinilor

Roland DWX 51 D

- operare simultana continua in 5 axe pentru o frezare precisa

-schimbare automata a indtrumrntelor de frezat din magazia de 10 unitati,pentru o frezare continua

-sistem de aspiratie extrem de capabil si dispozitiv de ionizare pentru reducerea prafului

Roland DWX 50

- asigura frezare simultana in 5 axe,frezand in axele X,Y si Z si rotind discurile sau blocurilw de material pana la 360 de grade in sens orar sau antiorar,fapt ce permite inclinarea materialelor inspre anterior sau posterior 20 de grade pentru a asigura frezarea in cazurile cele mai complexe.

Pentru o solutionare completa a cazurilor insa este nevoie de ceva in plus fata de masina de frezat,scanner sau software CAD. Acestea au nevoie de cateva detalii pentru a deveni exact coroana sau capa dorita.

Astfel incat am ales sa lucram doar cu cele mai bune discuri de zirconiu, precum Nacera (Doceram/ Germania) si Noritake Katana (Kuraray/Japonia), Vita Enamic(blocuri ceramica hibrida frezabile), ceramica Noritake CZR, IPS IN-Line (ceramica si staining extern), precum si GC Initial (ceramica),in functie de nevoile de estetica si caracteristicile individuale ale fiecarui caz in parte.

Galerie Media

Lucrari CadTech Dental